Geplaatst in Allerlei

ONZE BESTE WENSEN VOOR ALLE KLEINE EN GROTE MENSEN! ! !

Tekst nieuwjaar

Om middernacht hebben we afscheid genomen van 2018, want 2019 stond te popelen om te beginnen. Hopelijk is 2019 voor jullie allemaal goed en gezellig begonnen. En bij een nieuw jaar horen ook mooie wensen van kleine mensen.

Lieve ouders, zoals jullie al hebben kunnen horen en zien, hebben de kleuters wel echt hun best gedaan om een mooie nieuwjaarsbrief te knutselen met Rudolf het rendier. Het gewei van Rudolf moest getekend worden en zijn neus werd uitgeprikt. Daarna kreeg Rudolf nog een mooie bolletjesrand door te stempelen. De kleuters oefenden alle dagen het versje en leerden ondertussen vlotjes tellen tot 10. Een mooie foto mocht ook niet ontbreken in de nieuwjaarsbrief. De foto’s ervan kunnen we nu eindelijk posten na ze weken te hebben verstopt. We starten 2019 vol goede moed en er zullen nog vele spannende en leuke dingen gebeuren tijdens de komende maanden. Dus een 2de en 3de trimester om naar uit te kijken.

Op deze link kunnen jullie de foto’s van het knutselen van de nieuwjaarsbrief en van de fotoshoot zien. Op het einde van de fotoreeks kunnen jullie een filmpje bekijken van het oefenen van onze nieuwjaarsbrief:

https://photos.app.goo.gl/8p5m6MKoXpvLshHVA

Bedankt voor de fijne samenwerking en tot 7 januari 2019!

Groetjes van juf Lutgarde

Nieuwjaar

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s