Geplaatst in Feest

ONZE OMA’S EN OPA’S ZIJN IN SCHOOL GEWEEST VOOR ONS LEUKE GROOTOUDERFEEST ! ! !

Tekst grootouders

En dan eindelijk … het grootouderfeest! Al van vorig jaar dadelijk na het feest hoorden we de grootouders zeggen:”We kijken uit naar volgend jaar” of “Jammer dat we er volgend jaar niet meer bij zijn”. Omdat deze oma’s en opa’s een echt feest verdienen, staken we ook al vlug de handen uit de mouwen en begonnen we reeds voor de herfstvakantie aan de knutselwerkjes. Onze knutselpapa had zich geamuseerd om gouden hartjes te maken voor alle grootouders. Met ‘wijsje’ (onze wijsvinger) stempelden de kleuters een mooie bloem rond het theelichtje en enkele vlindertjes maakten het werkje volledig af. We maakten een wenskaart met vele hartjes en een mooi versje. De kleuters hebben dus de voorbije weken heel hard gewerkt. Hopelijk krijgen al deze knutsels een mooi plekje in huis. Onze wasdraad werd versierd met grote rode harten met daarin de foto’s van de grootouders.

Iedereen was reeds lang voor tijd paraat aan de zaal. Om 13.15u kon het spektakel dan beginnen. Meester Jos verwelkomde iedereen. Evie van het oudercomité had de zaal mooi klaar gezet en de tafels gedekt. Er was geurige koffie en overheerlijke taart. Nu was het enkel nog wachten op de start van de grootoudernamiddag. We begonnen met een welkomsversje en daarna het ‘Nederwijslied’. Iedere kleuterklas deed enkele liedjes of dansjes. De grootouders glunderden. De kleuters en hun juffen waren terecht trots. Na de taart en de koffie mochten de grootouders de kleuterklassen bezoeken terwijl de kleuters even wat frisse lucht konden opsnuiven op het sportplein. Als klap op de vuurpijl werden de mooie geschenkjes aan de grootouders gegeven en konden we de namiddag afsluiten met vele grootoudercomplimentjes. Nu is het weer een jaartje wachten voor een volgend grootouderfeest.

Een dikke ‘dank u wel’ aan alle grootouders voor hun gulle bijdrage van bijna 400 euro op dit grootouderfeest. Het zal zeker goed besteed worden in onze school. Evie en Ine van het oudercomité, bedankt voor het goede werk en de grote berg afwas die jullie gedaan hebben!

Ook een dikke ‘dank u wel’ aan Wim Van Mele om onze fotograaf van dienst te zijn op het grootouderfeest! Hij maakte letterlijk honderden foto’s die jullie op deze link kunnen bekijken:

https://flic.kr/s/aHskMutto7?fbclid=IwAR39ySOBC-ucGhWS9tPUcVEbGITl7k93BDlKJQ0p003MQYqyDOxu6lCY7sQ 

Grootouderscadeau

Na weken wachten kunnen we eindelijk de foto’s posten van de kleuters die flink gewerkt hebben aan de cadeautjes: kleuren, plakken, stempelen … Een heuse karwei, maar met een mooi resultaat:

https://photos.app.goo.gl/JaB87n7BjWbnaACw5

Groetjes van juf Lutgarde

Advertenties

2 gedachten over “ONZE OMA’S EN OPA’S ZIJN IN SCHOOL GEWEEST VOOR ONS LEUKE GROOTOUDERFEEST ! ! !

  1. Dag juffen en kleuters, proficiat voor de mooie grootoudernamiddag. Dit is hét evenement van het jaar. Fijn dat we via de klaswebsite al die mooie foto’s kunnen bekijken. Fotograaf Wim heeft dat heel goed gedaan. Bedankt en proficiat.

    Like

  2. Zoals de voorbije jaren hebben de kleuters en de juffrouwen er weer een aangename namiddag van gemaakt met mooie cadeaukes. Zo een namiddag is de schoonste dag van het jaar.
    Het oudercomité heeft ook weer goed gewerkt en de vlaai was lekker.
    We hebben de foto’s al veel bekeken, ze zijn schoon hoor.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s